Perhepartiotoiminta Hollolan Hirvenhiihtäjissä


Perhepartio on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä huoltajan kanssa ja siellä tarjotaan esimakua siitä, mitä yli 7-vuotiaat ja aikuiset voivat partiossa tehdä, tutustutaan muihin partiolaisiin sekä partiolaisten perinteisiin ja arvoihin. Perhepartio antaa partiotoiminnasta kiinnostuneille lapsiperheille mahdollisuuden tutustua partiotoimintaan ja viettää mukavia hetkiä luonnossa yhdessä toisten perheiden kanssa säännöllisesti kaksi kertaa kuukaudessa. Kerran kuukaudessa tiistaisin askarrellaan kololla ja sunnuntaisin tehdään retkiä lähialueella.

Perheet ja perhepartion johtaja ideoivat perhepartion toimintaa yhdessä. Toimintakaudella 2019-2020 tarkoituksena on toteuttaa Suomen partiolaisten perhepartio-ohjelmaa eli viettää aikaa luonnossa erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja harrastaen, esimerkiksi luonnontutkimista, retkitaitojen harjoittelua, taskulamppuretkiä, suunnistusta, leikkimistä, askartelua ja tietenkin nuotiolla omien eväiden syömistä.

Perhepartio osallistuu myös lippukunnan toimintaan, esimerkiksi retkiin ja tapahtumiin.
Hollolan Hirvenhiihtäjien perhepartiotoimintaan osallistuvat aikuiset (vähintään yksi aikuinen/perhe) maksavat Suomen Partiolaisten jäsenmaksun (I-jäsen). 4-6-vuotiaat perhepartiolaiset maksavat III-jäsenen maksun ja 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua. 0-3-vuotiailla on partiovakuutus voimassa vanhemman ollessa partion jäsen ja maksanut jäsenmaksun. Heillä ei ole muut jäsenetuudet voimassa. Lapset ovat perhepartiossa aina vanhempiensa vastuulla.


Perhepartio kokoontuu 2 kertaa kuussa, joka toinen kerta tiistaina ja joka toinen kerta sunnuntaina


Ota seurantaan Facebookissa Perhepartio Hollolan Hirvenhiihtäjät, sillä tiedotus ja tapahtumiin ilmoittautuminen löytyy sieltä.

Lisäinfoa sähköpostitse Martalta eli Satu Ketolaiselta: satu.ketolainen (a) partio.fi